Støttekoncert med

Johnny Hansen

– fra “Kandis”

Også i 2025 afholder foreningen en støttekoncert for at samle penge ind til foreningens arbejde.

Vil du være med til en god aften i selskab med Johnny Hansen, som nok er kendt af de fleste som forsanger i “Kandis”, så mød op og del­tag i en hyggelig og festlig aften til støttekoncert arrangeret til fordel for Carpe Diem.

Selvom Johnny er mest kendt som en del af det populære band “Kandis”, så er han også selv en populær solist.

Med 35 års erfaring fra både de mest ydmyge scener i forsamlingshuset til sto­­re arenaer er man sikker på en god aften, hvor der vil blive plukket er det store kendte og elskede re­pe­rto­ire.

Det er helt sikkert, at denne aften bliver en musikalsk rejse med sange fra både “Kandis” og hans egne sange. I denne forbindelse vil hans store forkærlighed til country musikken sikkert vise sig.

Billetter kan også gives som gave – enten til jul eller i anden anledning, og ved bestilling her på siden angiver man bare gavemodtageren. Derefter udstedes billetten/billetterne til modtageren og sendes til bestilleren.

Billedet viser aftenens kunstner Johnny Hansen.

Billetter:

Prisen er 200 kr. pr billet.

Billetter kan købes hos:
Biksen
Borgergade 15
9620 Aalestrup

Billetter kan også bestilles via formularen herunder.

Koncerten afholdes:

Torsdag den 13. marts 2025

Østhallen
Banepladsen 10
Simested, Aalestrup

I tidsrummet 19.30 – 21.30

Hvis du vil bestille billetter her på siden, så udfylder du bare formularen herunder. Når betaling er modtaget på enten mobilpay 73 639 eller til foreningens bankkonto i Sparekassen Danmark reg. nr.: 9070 og kontonummer: 9210404357 sendes billetterne som en .pdf side til den angivne e-mail adresse.